Undersider

Kontakt oss

Ring vårt sentralbord på

55 39 19 00

Eller velg en av våre avdelinger fra listen under  

En moderne bedrift med lange tradisjoner

Magnus M. Thunestvedt AS er en av Hordalands største og eldste elektroentreprenører. Vi har siden etableringen i 1922 hatt kontinuerlig fokus på kvalitet, innovative løsninger og god service.

Dette har ført til at vi i dag, 90 år etter, er et solid konsern som leverer totale løsninger innen elektro- og teletjenester til næringsliv, offentlig virksomhet og private kunder - alt fra mindre svakstrømsinstallasjoner til totalentrepriser med energi- og miljøvennlige systemer.


Konsernet Thunestvedt AS

- en sammensveiset familie

Fra hovedkontoret i Bergen, og med avdeling på Osterøy, utgjør morselskapet Thunestvedt AS, sammen med de tre datterselskapene Vangen Elektriske AS på Voss, Sæterdal Elektro AS i Vaksdal og Vestgar Elektro AS på Sotra, en sammensveiset familie. Med lokale montørstasjoner strategisk plassert rundt i fylket dekker vi et stort område, helt fra Bergen til Sogn og Hardanger. Det betyr at du som kunde kan forholde deg til ett selskap og ett kontaktpunkt, så gjør vi resten.

Vi ønsker å være din foretrukne elektroentreprenør gjennom våre erfarne ansatte, holde et kontinuerlig fokus på de siste løsningene innen elektrofaget og ha et løsningsorientert, innovativt samarbeid, med deg og din bedrift.

Benytt oss som din faste servicepartner eller som totalleverandør ved oppføring av ditt nye anlegg - vi leverer som avtalt!

- Vår visjon

Thunestvedt skal bli den ledende elektroentreprenøren på Vestlandet og det naturlige valget for kunder i hele våre region.

- Våre verdier

 - Begeistret
 - Innsikt
 - Pålitelig
 - Samspill 

Spør oss om Om oss

Hva står i bildet?

Webdesign og publiseringsløsning er levert av Argo Internett AS ©